dijous, 26 de març del 2009

GOOGLE STREET VIEW ARRIBA A MOLINS DE REI

La xarxa de google street view s’està extenen com una taca d’oli al voltant de les ciutats que ja es podien visitar mitjançant el Servei que ofereix google (Madrid, Sevilla, València, Barcelona). Ara arriba als carrers de Molins de Rei i ja podeu passejar tranquilament per la nostra vila.

UN BLOC PELS NOSTÀLGICS DE LA MÚSICA EN CATALÀ

Es tracta d’un bloc que fa un blogger de 65 anys de Mollet del Vallès. Si hi accedim hi podem trobar música en català digitalitzada a partir de vinils de 45 r.p.m. des dels anys 50 fins ara. La particularitat d’aquests discos és que estan descatalogats i que ja no hi ha reedicions que puguem comprar a les botigues. El bloc ens ofereix informació sobre els cantatns i la seva música a més d’un link per poder descarregar-nos els discs usant el sistema rapidshare. Molt recomanable.

Hi podem trobar discs de Joan Isaac, Josep Guardiola, Maria Cinta i Salvador Escamilla, Santiago Ausó o Josep Maria Espinàs o Xesco Boix entre d’altres.
MANEL

Si encara no heu descobert aquest conjunt de Barcelona us convidem a fer-ho a través del seu myspace o al Youtube. Manel va guanyar el premi joventut del 2007 al concurs Sona 9 organitzat pel grup Enderrock i estan realitzant una gran quantitat de concerts arreu de Catalunya. No és per menys.