dijous, 4 de desembre del 2008

GOOGLE I YOUTUBE PRESENTEN PROJECTES MOLT INTERESSANTS A LA XARXA

Gràcies al portal Google, ara podem seguir l'evolució de l'epidèmia de la grip on-line i a temps real! Ara per ara només es pot consultar l’estat de l’epidèmia a cadascún dels estats que conformen els Estats Units d’Amèrica, però en el futur això es pot ampliar a tot el món i arribar a casa nostra. Més d’un es podria estalviar una setmaneta de llit!!

Youtube està negociant amb la Metro Goldwyn Mayer per penjar al seu portal les 4.000 pel·lícules que conformen el catàleg de la productora de Hollywood. Entre els films de la productora hi ha "Ben Hur", "Allò que el vent s'endugué", o les nissagues de James Bond i de Rocky. Aviat podrem disfrutar del cinema des de l’ordinador de casa, de franc i quan vulguem.

Si ets músic ja pots formar part de l'orquestra simfònica del Youtube. El portal de videos a internet va presentar aquest dilluns un projecte per promocionar la música clàssica. Només cal que et descarreguis la partitura per al teu instrument, interpretis la música que ha composat Tan Dun, et gravis en video i el penjis al youtube. Si et seleccionen podràs ser un dels 150 escollits que formaran part d’aquesta orquesta que el proper Abril tocarà al Carnegie Hall de Nova York. Podeu veure la presentació del projecte en un video a Youtube que dura només un minut i mig. Ànims que és una gran oportunitat!