dijous, 18 de desembre del 2008

VOLS QUE ELS REIS MAGS ENVIN UN MISSATGE ALS TEUS FILLS EN FORMA DE VIDEO??

Si voleu que els reis mags envïn un missatge personalitzat als vostres fills en forma de video, ara podeu fer-ho només en 5 passos. Heu de dir el seu nom, l’edat, una cosa que fa bé, una cosa que fa malament i proporcionar una foto al programa. En dos minuts es carrega el video on surten els reis mags grabats amb una webcam saludant el teu fill, repassant el que fa bé i el que ha de millorar. Un video molt ben aconseguit. Això si, en castellà.

LA VOLTA DELS 25.

Si no teniu temps de viatjar físicament ho podeu fer de manera virtual amb en Marc Serena. Aquest periodista de 25 anys ha decidit fer la volta al món durant un any entrevistant a 25 joves de 25 anys de diferents països. El bloc està molt ben fet i a més de les entrevistes i articles d’en Marc podem trobar-hi videos i referències culturals molt diverses com ara propostes musicals dels països que està visitant.

LA MÚSICA DE L’ESPOT DE LA LOTERIA DE NADAL D’AQUEST ANY VA SORTIR DEL YOUTUBE.

Els espots de la loteria de nadal són un clàssic d’aquestes dates. Després de la desaparició del mític calb de la loteria els espots han anat buscant noves formes d’arribar i emocionar als compradors. Aquest any la música de l’anunci l’ha posat un noi de 29 anys de Nova York que es diu Lionel Neykov amb la cançó Freeze my Senses. Una agència publicitaria (Ricardo Pérez ) va veure el video al Youtube, els va agradar, es van posar en contacte amb Lionel, van fer una campanaya i van guanyar el concurs de l’espot. Lionel Neykov ha cobrat 150.000 eurus, a ell si li ha tocat la loteria. Música soul i indie per acompanyar el Nadal.