dijous, 2 d’abril del 2009

ARA HO PODEM GUARDAR TOT A INTERNET!

Gràcies a Livedrive ara podem guardar tota la informació que vulguem a Internet. I quan diem tota, volem dir absolutament tota! És una opció ideal per penjar vídeos, música, fotos familiars o qualsevol altre arxiu. Això sí, ocupar l’espai es paga. En aquest cas 99 euros l’any.

Si no voleu pagar, hi ha una altra opció. Visiteu la web de Drop box beta. Teniu 2G de capacitat gratuïta.

COMPARTEIX LES TEVES FOTOS I VISITA FOTÒGRAFS QUE VIATGEN EN EL TEMPS.

Flickr.com és una pàgina web on podem penjar les fotografies que volem compartir amb el món. Hi podem trobar una gran varietat de fotografies i grups de fotoògrafs dedicats a un determinat tipus de fotografia. Entre ells n’hi ha un on totes les fotografies són una composisicó d’una fotografia vella d’un lloc sobre la imatge real del lloc en l’actualitat de manera que podem observar els contrastos del pas del temps. Molt interessant.
A BLIP.TV PODEM TROBAR UN VIDEO SOBRE COM FER UN NEN!!

How to make a baby és un video molt curt que ha fet una parella de San Francisco utilitzant la tècnica de l’stop motion (posant una fotografia darrera l’altra per crear una animació). Han necessitat 9 mesos per poder dur a terme el video i el resultat són unes imatges molt divertides i entranyables. No penseu malament!!
Bones vacances!!! (si en teniu)

1 comentari:

Jessica ha dit...

no he sentit la previsió del temps!!! quin temps farà a Forès...???