dijous, 16 d’abril del 2009

ENCETEM EL TERCER TRIMESTRE!

UN BLOC MOLT ÚTIL I DIDÀCTIC

Betes i clicks és un bloc on podem llegir articles sobre internet i les noves tecnologíes, on podem trobar curiositats de la xarxa i nombrosos enllaços a pàgines web i altres blocs interessants. És una font més on anar seguint l’actualitat d’internet.
HUMANCLOCK

Atenció a a questa pàgina curiosa on podem trobar un rellotge fet a base de fotos que la gent envia a la pàgina web. Hi podem trobar des de les hores en una senyal de tràfic o simplement uns nens ensenyant una hora escrita sobre un cartró. Hi ha penjades les fotos més recents i per exemple n’hi podem trobar unes fetes a senyals de gual de l’ajuntament de Molins de Rei!!!! La gent penja els seus comentaris amb les fotos i si clickem sobre el rellotge podrem anar veient les diferents fotografies de cada minut amb la informació del lloc on està situada. Molt interessant!!
LA ORQUESTRA DEL YOUTUBE JA HA FET EL SEU DEBUT

Aquesta passada matinada la orquestra del youtube ha debutat al Carnegie Hall de Nova York amb la sinfonia composada per Tan Dun. En principi avui està prevista la publicació del video que recollirà la interpretació dels músics guanyadors del concurs que va engegar la seva maquinària el setembre de 2008. A la pàgina web següent podreu veure el video un cop estigui penjat, veure els videos dels candidats i guanyadors o llegir curiositats del procés.