dijous, 21 de maig del 2009

DIRECTORI DE WEBS 2.0

Les webs 2.0 són les webs en què tots els que participen en són, a la vegada, autors de manera que les poden millorar i enriquir. Una de les millors recopilacions d’aquest tipus de pàgines que es poden trobar a la xarxa és go2web20.net. Aquest directori recull 2.700 exemples de webs participatives, ens facilita informació de cada una, ens ofereix l'enllaç directe i les agrupa en gairebé 350 categories. Per exemple, a la secció de música, hi trobem 156 webs, entre aquestes algunes de les que ja hem parlat com ara Spotify.

SPOTIFY AL MÒBIL!

El programa que ens permet escoltar discos online de manera gratuïta sense haver-los de descarregar ens ofereix dues bones notícies:

1- La primera és que només al maig Spotify ha afegit unes 200.000 cançons més fruit de diversos acords amb segells discogràfics. El model de Spotify es consolida: Qui vol milers de cançons mal catalogades en discs durs si en podem disfrutar online. Així ho creuen els 40.000 nous usuaris diaris que té Spotify i els 9 milions que ja formen part de la comunitat (Spotify només opera a UK, Alemanya, França, Itàlia, Espanya, Finlàndia, Noruega i Suècia)

2- La segona és que aviat podrem portar Spotify al mòbil…
- El vell somni de poder escoltar qualsevol cançó quan vulguem a qualsevol lloc ja ha arribat.
- Spotify està parlant amb operadores per oferir el servei a preus raonables.

BUSCAMINES

Si voleu riure una estona mireu-vos aquest video inspirat en el “Buscamines” un joc d’ordinador on de ben segur molts de vosaltres haureu dedicat alguna estona. El video transforma en soldats i bombes les caselles del tauler i el recull de tòpics i grans veritats sobre els motius pel quals tots hem jugat algún cop al buscamines no tenen desperdici. A riure!

1 comentari:

Unknown ha dit...

qué bo el vídeo del Buscamines!!!!!