dijous, 28 de maig del 2009

EVERNOTE o LES NOTES DEL SEGLE XXI

A partir d’ara s’ha acabat omplir la nevera de notes, apunts, post-its i memoràndums…..ja els podeu llençar tots!! Han arribat les notes del S.XXI que estan sincronitzades al nostre ordinador personal (sigui MAC o PC), al de la feina, al portàtil i al mòbil. Realment fantàstic, molt senzill i gratuït. L'aplicació es diu Evernote.

Podeu mirar aquest video on s'explica com funciona (en anglès) el programa.
ENDERROCK .TV

Una nova iniciativa del grup Enderrock ens acosta la música en català a través d’aquesta web que recull diversos reportatges d’aproximadament mitja hora on hi ha llista dels millors videoclips en català del moment, una entrevista a algún grup (actualment podem trobar per exemple Manel, Gertrudis, Dijous paella, Estanislau Verdet, ….) i altres reportatges relacionats amb la música catalana. Una web molt interesant per seguir el dia a dia de la música en català i del panorama musical al nostre país.
COM BALLAR EL FUNCKY

En aquest fantàstic video un jove James Brown ens ensenya uns passos de ball al ritme de funcky. Només és un minutet i mig de classe magistral, però el video val la pena. Aproximadament dos milions i mig de persones ja han disfrutat dels passos del jove Brown sobre el parquet.

1 comentari:

Unknown ha dit...

No veig a ma mara sense les seves notes a la nevera...