divendres, 3 de juliol del 2009

Curiositats d'Internet!

PHOTOSHOP SI O NO

Un dels debats que no passa de moda a la xarxa és el límit de l’ús del Photoshop i en general del retoc digital d’imatges en fotografia. Fins on és ètic retocar ?

Tenim la sospita que la nostra percepció de la bellesa està clarament distorsionada, hi ha un bloc molt interessant que recull tots els retocs freaks que surten a la premsa i les errades més sonades en l’ús del photoshop. Hi podeu passar una bona estona:

Podem trobar-hi: Models amb 3 braços, un peu que desapareix, una mà a l’espatlla de la model quan no té ningú al costat o edificis impossibles. És en anglès.

IL·LUSIÓ O REALITAT?

El blog moillusions.com es dedica, des de fa tres anys, a recopilar tot tipus d'il·lusions òptiques que desafien, moltes vegades, les lleis de la lògica i de la física. Entre les més recents, hi ha samarretes que tenen sentit llegides en un mirall, objectes que podem veure però que mai no podrien existir o dibuixos que desapareixen quan canvien de posició. El blog té un índex molt complet on es classifiquen els efectes en 31 categories. És en anglès.


POST-IT

Per acabar amb bon rotllo, però, hem triat un altre vídeo destacat del YouTube. És el d’un estudiant, de nom Bang-Yao Liu, del “Savannah College os Art and Design”. És un film fet pas a pas sobre les seves idees i els post-its. Divertit i molt interessant. Dura 1 min i 55’ i ja ha rebut més de 1 milió i mig de visites en 3 setmanes!

1 comentari:

Sakira ha dit...

Wow thats extremely wonderful I actually have detected a brand new app spotify customer service this app is nice and that i have started gazing it.Thanks for the assistance and suggesting the matter i'll travel with it.Keep publication and writing new article.