dijous, 9 de juliol del 2009

JE VEUX TRAVAILLER (per Stivostin)

Currículum 2.0

Contra la crisi, imaginació. Aquesta és la recepta de Nico­las Catard, un francès de trenta-set anys, que ha sortit de l’atur després de difondre per internet un clip musical en què oferia els seus serveis sota un fons de pop electrònic. A l’era d’internet, de les xarxes socials, de Facebook i YouTube, limitar-se a presentar currículums per escrit o confiar en les amistats per trobar feina forma part del passat. Després del seu èxit també ha publicat una altre clip musical on ens ho explica.
MÉS YOUTUBE:

YouTube ha presentat aquesta setmana un nou servei de qualitat que pot ser molt útil. És el servei oficial de trailers del YouTube. Ens apareixen ordenats per categories, els més vistos, properes estrenes o pel•lícules en cartellera. Això a més d’estar en alta definició.
LOVE OF LESBIAN + ERISTOFF

Love of Lesbian va actuar aquest dimarts a l’ l'Eristoff Internative Festival, un festival retransmés exclusivament a través de la pàgina web d’Eristoff (vodka). El grup català ha sigut pioner al participar en el primer concert fet exclusivament en línia.Va ser el primer d'una sèrie de concerts que se celebraran les nits de lluna plena, en què els espectadors podran veure el concert i fer preguntes als protagonistes al final de la vetllada.