dimarts, 18 de novembre del 2008

Aquest dimecres parlarem del Dia Mundial de la Infància i del Marroc

Aquest dimecres, a l'espai de l'Educació en el Lleure (16:30h.), parlarem de les activitats al voltant del Dia Mundial de la Infància. La Festa principal es celebra el proper dissabte al pati del CEIP Alfons XIII. A banda dels tres esplais de la Vila, ens acompanyarà el regidor d'Infància de l'Ajuntament, Xavier Montserrat.
A més, farem una entrevista (17:15h.) interessant a la Montse Emperador, estudiant de Ciències Polítiques, que resideix al Marroc des de fa 2 anys on està realitzant una tesis sobre la situació des Diplomats a l'atur.
També ens visitarà el Miquel Monfort per parlar de fotografia, l'Ivan Llesuy per parlar d'informàtica i iniciar una sèrie de capítols dedicats al fenòmen del Facebook. I la Mercè Carretero ens donarà consells naturals per trobar-nos millor.

Pel·lícula amb Història
Avui al programa el nostre historiador, Albert Botran, ens ha parlat de la pel·lícula "Aguirre, la colera de Dios" (Werner Herzos, 1972), que ens situa al segle XVI i ens parla sobre una de les nombroses expedicions que es van fer per trobar la ciutat mítica d' El Dorado.
La pel·lícula la teniu a disposició a la Biblioteca Pau Vila.