diumenge, 16 de novembre del 2008

L'equip del programa amb els Gossos



El passat divendres 14 de novembre, l'equip del programa va acudir al concert que els manresans Gossos van oferir a l'Espacio Movistar de Barcelona.

El concert va servir per presentar el seu darrer treball, Gossos, 15 anys a l'Auditori (Musica Global, 2008). Van ser, practicament dues hores desgranant unes cançons que sonen compactes i molt rodades. Bàsicament, van fer un repàs dels seus darrers treballs (Oxigen, Vuit, El jardí del temps). Va quedar demostrat que els manresans tenen un directe solvent, amb estones de molta energia i d'altres de més reposades, dins un perfecte equilibri.

Les cançons més aclamades van ser: Condemnats; Corren, sense Dani Macaco; No és Nou i Quan et sentis de Marbre; totes elles, interpretades en el tram final del concert.

Com deia recentment el periodista musical, Pep Blay, els Gossos han sabut recuperar el vol després de la fallida experiència en castellà i de l'estancament del pop acústic. Amb la incorporació del bateria Santi Serratosa, la banda ha guanyat intensitat sense perdre l'encís.

Llarga vida als Gossos.