dimecres, 12 de novembre del 2008

El grup de rock combatiu argenit, Argies, visita el programa

Aquest dimecres, hem entrevistat al grup de rock de combat Argies, procedents de Rosario (Argentina). Estan de gira per Europa i aquests dies estan col·laborant amb els Red Banner. Aquest divendres actuen al bar Cal Dit, a partir de les 12 de la nit (gratuït).
Argies és una banda formada als anys 80 que ha anat canviant de formació al llarg dels anys, que lidera el cantant i lletrista del grup, David Balbina. Actualment, presenten el disc Quien Despierta!.
A l'espai de fotografia, el Miquel Monfort ens ha introduit el tema dels "objectius" de les càmeres fotogràfiques i hem començat destacant els objectius fixes, que poden ser de tres tipus: angulars, normals, i el teleobjectiu. La setmana que ve parlarem dels especials.
L'Ivan Llesuy ens ha parlat, de nou i per tercer programa consecutiu, de les possibilitats del google. En concret, avui ens ha destacat el Google Chrome (un navegador d'internet de codi obert); Picassa, companyia de California que ha creat un organitzador de fotos amb el mateix nom. Google el comprà el 2004 i ofereix el servei gratuït.I el Google Skech up, que és un programa de modelatge i disseny en 3D.