divendres, 28 de novembre del 2008

Curiositats d'internet

TEST DE VELOCITAT A MÀQUINA!

Voleu saber com sou de ràpids escrivint a màquina?? Ara en teniu la oportunitat en aquesta web on hi ha més d’una vintena d'idiomes per triar, entre ells el català. Ens donen un minut i una proposta de paraules comunes per anar escrivint. Quan s'acaba el temps ens diuen les que hem sigut capaços d'escriure correctament i la posició que ocupem en el rànquing que, en català, ja aplega més de 16.000 persones. A competir!!


COMPRAR LES MATEIXES MARQUES MÉS BARATES


A marcasblancas.wikispaces.com, ens diuen quins són els fabricants que hi ha darrera de les anomenades "marques blanques", les que cada cadena etiqueta amb el seu nom i són més barates. Així podem continuar comprant els nostres productes favorits a preus més econòmics. Estalviar en temps de crisis és qüestió d’estar informat!

Exemples:

Suc de taronja Don Simon = Eroski
Mermelades BEBE = Eroski
Pasta Gallo = Eroski

VIDEO YOUTUBE

Toshiba timeculptur advert

Espot promocional de la casa toshiba on surt un seguit de gent realitzant diferents accions que es van sumant a la imatge i que van conformant una espècie de mosaic d’accions que es repeteixen en el temps. Un experiment molt curiós. Els amants de la edició de video segur que disfrutaran amb aquest video.