dijous, 12 de febrer del 2009

200 ANYS DEL NAIXEMENT DE DARWIN

Aquesta setmana celebrem el 200 aniversari del naixement de Darwin i no podiem deixar passar l'oportunitat de parlar del creador de la teoria de l'evolució. Podeu trobar la seva biografia completa i detalls obre la vida de Darwin a la pàgina aboutdarwin que va posar en marxa un fan l'any 2000. Si voleu consultar la seva bibliografia completa i les obres més destacades com el famós "L'origen de les espècies" o l'esbós d'un primitiu arbre de l'evolució visiteu aquesta web del regne unit.

TOTES LES CANÇONS A L'ABAST DE LA MÀ

S'ha acabat omplir megues i megues de memòria dels nostres PC i MAC. Ara podem escoltar música a la web Spotify on les cançons estan penjades en format Streaming i ja no cal descaregar cap cançó. Música a cabassos a les nostres mans.

FOTOGRAFIA ESFÈRICA

La Maria Patricio ens ha enviat un link d'una fotografia espectacular. Es tracta d'una fotografia realitzada al balcó de Pineta al parc natural d'Ordesa en ple simulacre de rescat en alta muntanya. Només movent el ratolí per sobre la fotografia podem veure-ho tot com si fossim allà.