dijous, 19 de febrer del 2009

DESCOBRINT LES MILLORS LOCALITZACIONS DEL CINEMA
Filmaps és una web que ens descobreix els llocs on s'han rodat les pel·lícules, amb fotografies i la localització exacta a Google Earth. L'acaben de posar en marxa dos internautes badalonins aficionats al cinema i a viatjar, i ja compta amb gairebé 300 pel·lícules i 800 localitzacions de tot el món. La web, a més, està oberta a la col·laboració dels usuaris. De moment, només és en anglès, però aviat hi haurà versió catalana.
EXERCICIS PEL CERVELL

Si voleu posar a prova el vostre cervell i no teniu la Nintendo DS amb el joc Brain Training, ara ho podeu fer a la web Flashfabrica. Aquesta web japonesa ens proposa jocs de memorització i localització ràpida de colors, formes, símbols i números. Després de cada prova, el web ens indica la nostra suposada edat cerebral. No us desanimeu després del primer intent, amb pràctica podeu aconseguir fer-la descendre considerablement. A jugar!
AMAGAR-SE DINS EL FACEBOOK ARA ÉS POSSIBLE

Si us interessa desparèixer del facebook durant una temporada, un dia o unes hores i recuperar el vostre perfil més endavant, ara ho podeu fer. Que teniu una entrevista de feina i no voleu que us xafardegin el facebook, cap problema. Aneu a l’apartat configuració i trieu la opció desactivar el compte. A partir d’aquest moment ningú us podrà trobar, com si haguessiu desaparegut. Per tornar-lo a activar és tant fàcil com entrar de nou amb el vostre password al facebook i ja està.