dijous, 26 de febrer del 2009

Curiositats d'Internet!

HOTMAIL PER FI EN CATALÀ!

A partir del divendres passat ja és possible tenir el servei de correu electrònic de Hotmail en català , una vella aspiració de molts usuaris. Per canviar l’idioma a català cal que aneu a la casella d'opcions i cliqueu sobre l’idioma que tenieu fins ara. Un cop fet això us apreixeran tots els idiomes disponibles, entre ells el català.. D'aquesta manera l'empresa Microsoft culmina la traducció de totes les utilitats que inclou la seva cartera, incloses al programari Windows Live o el Messenger, que ja és en català des del desembre.



HEMEROTECA DIGITAL DEL MUNDO DEPORTIVO

Tal i com ja va fer la Vanguardia en el seu moment, Mundo Deportivo posa al nostre abast tota la seva hemeroteca de forma digital. Des de principis de mes ja es pot consultar de forma oberta i gratuïta i tenint en compte que el diari és un dels més antics del món, estem parlant de molta informació.

Un buscador permet consultar tots els exemplars, des de 1906 a l'actualitat. Es pot fer la recerca per paraula clau o per data i accedir a totes les cròniques i fotografies que es van publicar. Són, en total, 27.000 edicions i més d'un milió de pàgines a l'abast de tothom.





QIK: LA TELEVISIÓ FETA AMB TELÈFON MÒBIL


Una de les conclusiona del Mobile World Congress que es va celebrar a barcelona la setmana passada va ser que els mòbils ja són petits ordinadors portàtils i que el futur de la comunicació passa per convertir-los en instruments per estar permanentment connectats a la xarxa. En aquesta línia està començant a tenir molt èxit la pàgina web Qik que recull els videos que els internautes han gravat utilitzant els seus telèfons mòbils. Un passet més en la divulgació de la informació a l’instant.