dijous, 22 de gener del 2009

LA FEBRE PER OBAMA JA HA ARRIBAT ALS VIDEOJOCS

La Febre per Obama creix dia a dia i bona prova d’això és que la quantitat de jocs on-line que podem trobar a la xarxa relacionats amb el president dels EUA. Un d’ells és aquest joc que ferà les delicies dels nostàlgics de Super Mario Bros. Es tracta d’un joc de plataformes on som atacats per banquers en lloc de tortugues i on enlloc de guanyar diners guanyem banderes americanes. Un joc molt divertit per passar una bona estona. Alerta que enganxa!!

LES ESTRELLES AL NOSTRE ABAST

En la seva línia d’innovació constant (Google earth, Google Street View) Google ens ofereix ara el seu nou producte Google Sky. A través d’aquesta pàgina podem visitar galaxias llunyanes, el nostre sistema solar o entretenir-nos a disfrutar de la superficie de la Lluna o Mart. Una altra gran iniciativa de Google que ens estalvia comprar un telescopi!

SI NECESSITES CANVIAR UN ENDOLL, TAPAR FORATS O FER QUALSEVOL TASCA DE BRICOLATGE, A YOUTUBE POTS TROBAR COM FER-HO.

A Youtube no només trobem videos curiosos o d’entreteniment, també hi podem trobar tutorials dedicats a múltiples matèries. Aquest és el cas de la gran quantitat de videos didàctics sobre bricolatge que podem trobar-hi. Canviar un endoll, tapar forats, envellir objectes o fer un forat a una paret de rajoles mai més serà un problema!