dijous, 8 de gener del 2009

UNA PÀGINA PER AQUELLS QUE DISFRUTEU AMB LES CURIOSITATS.

A la pàgina de Oddee podeu trobar coses tant curioses com un recull d’il·lusions òptiques, els 10 animals més lletjos del món, els 15 bigotis més peculiars del món o els 15 pastissos més increíbles del globus terraqui. I una curiositat, entre les coses més increïbles hi ha un espai dedicat a la nostra tradició de fer Castells. No és estrany que fora d’aquí es sorprenguin. Una web recomanable per perdre-hi una estona, això si, en anglès.


QUAN ACABA L’ANY ÉS MOMENT D’ANALITZAR QUINS HAN ESTAT ELS MILLORS ÀLBUMS PUBLICATS EL 2008.

El bloc que avui presentem ha fet un breu recull de quins han sigut els àlbums escollits com a millors de l’any 2008 segons les revistes especialitzades en música.

Trobem una coincidència en dues de les revistes més prestigioses (Pitchfork media i Rolling stone), l’àlbum TV on the radio de Dear Science (podeu veure el videoclip al Youtube). Un grup que a mi també em sembla molt recomanable.


ARA VALORAREM LA FUNCIÓ DELS CONTROLADORS AERIS!

A Youtube podem trobar una interessant animació de poc més d'un minut amb les fotos que va prendre durant un sol dia un satèl·lit que participa en el control del trànsit d'aviació civil del món. Hi podem veure un mapa mundial i els trànsits que es van efectuar aquell dia. És en color i ens ofereix també la possibilitat de veure la zona de penombra i la zona il·luminada pel sol. És curiós veurecom Europa, EUA i el sud-est asiàtic s'erigeixen com els punts més importants pel que fa al trànsit aeri i com incrementen els trànsits en les zones on és de dia.Un video molt interessant!!