dijous, 29 de gener del 2009

MARKETING EN ESTAT PUR

Jason Sadler és un apassionat del marketing que ha creat iwearyourshirt. Aquesta pàgina que avui us presentem neix d’una idea simple però genial. En Jason es compromet a vestir cada dia la samarreta d’una empresa que pagui el dollars corresponents al dia de l’any: l’1 de Gener val un euro i el 31 de desembre 365 eurus. En Jason ofereix cada dia videos al youtube, publicitat al seu bloc, fotos amb la samarreta,….. Ja té 251 dies venuts!!!! Espectacular!!!

CASTTV

CastTV és un agregador de videos de tots els canals de TV que hi ha a internet (youtube, myspace, Fox, CNN, Itunes, HBO,….). Ens ofereix la possibilitat de veure videos penjats a diferents pàgines web com poden ser les últimes notícies, els videos més virals o l’últim episodi de Prison Break sense haver-lo de descarregar. Els fans d'aquesta serie estaran contents.

EVOLUTION OF DANCE

Aquest video dedicat a la música ha rebut 112 milions de visites. Judson Laipply es presenta sol en un escenari, sota la llum d’un sol focus blanc i ens regala un viatge de 6 minuts a través dels clàssics de la música de ball !! Passa per tots els estils amb unes coreografies tan divertides que no pots evitar somriure sense parar. Hi ha una versió 2 del video que ja té més de 2 milions de visites, és diu Evolution of dance 2. A ballar!!