divendres, 9 de gener del 2009

Neil Young ha sonat sencer, per fi!

Abans de marxar de vacances de Nadal, el Miquel Casas ens va visitar amb la seva secció d' Els 100 Discos més venuts de la Història. Quan escoltàvem la segona cançó (Heart of Gold de Neil Young), el PC del mestre Miquel es va apagar per "hivernar".
Avui, amb les bateries carregades hem pogut fer l'espai sencer. És a dir, posar 4 cançons represenatives de les dècades dels 60's fins als 90's. Tot seguit anotem la llista d'avui:

1.- Simon and Garfunkel. Homeward Bound. 1966

2.- Neil Young. Alabama. 1972

3.- Madonna. La Isla Bonita. 1986

4.- Elton John. Can you feel the love tonight. 1994

L'Arnau Armengol ens ha recomanat dues obres de teatre que podeu veure fins aquest diumenge dia 11. La primera, "Dublin Carol (Cançó de Nadal a Dublin)" dirigida per Manuel Dueso, el qual nés el protagonista, juntament amb Bernat Quintana i Àurea Márquez. La podeu veure a la Sala Beckett.
La segona, "La forma de les coses", existosa obra dirigida per l'actor Julio Manrique. També la podeu veure fins diumenge al Teatre Lliure.

La María Patricio ens ha recomanat el llibre "Adreça desconeguda" de Kressmann Taylor. Es tracta d'una correspondència entre dos amics als anys 40. Un és nazi i l'altre és jueu.